Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο το Xbox All Access

*
Η φήμη για το Xbox All Access φαίνεται να επιβεβαιώνεται και επίσημα πλέον. Όπως καταγράφεται σε blog post της Microsoft (το οποίο φαίνεται να έχει «κατέβει» προσωρινά από το Xbox.com), το πακέτο χρηματοδότησης διάρκειας 2 ετών για αγορά κονσόλα Xbox One S και Xbox One X με συνδρομές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass θα ξεκινήσει σύντομα να τίθεται στη διάθεση των καταναλωτών που μένουν στις ΗΠΑ και θέλουν να αγοράσουν το σύστημα της αμερικανικής εταιρείας. Το Xbox One S ξεκινάει με μηνιαίο πάγιο στα 22 δολάρια, το Xbox One X στα 35 δολάρια και στο τέλος της διετίας, η κονσόλα περνάει στην κατοχή του χρήστη. Όπως φαίνεται μάλιστα, η πρόταση αυτή ισχύει για όλα τα διαθέσιμα bundles, κάτι που την κάνει ακόμη καλύτερη.



Η προσπάθεια της Microsoft είναι να βάλει το Xbox σε ολοένα και περισσότερα σπίτια, προφανώς ανεβάζοντας την εγκατεστημένη βάση όσο περισσότερο μπορεί, μέχρι το λανσάρισμα της επόμενης κονσόλας της. Η Microsoft σημειώνει στην ανακοίνωσή της πάντως πως η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Περισσότερα θα έχουμε για το θέμα όταν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kokos78
    • Θα επρεπε να ξεκινησει απ την Ευρωπη που εχουν παθει πανωλεθρια και οχι απ τις ΗΠΑ που παει μια χαρα ετσι κι αλλιως.

    • paulgouv
    • Δεν ξέρω αν κοστολογούνται αναλόγως στην Αμερική αλλά σε Euro βγαίνει (Xbox One X)500 + (Game Pass 10x24) 240 + (Live Gold 2x50)100 = 840 Αν το φέρουν Ελλάδα και το αφήσουν 35e μηνιαίως τότε βγάζουν τα ίδια λεφτά απλά κρατάνε για 2 χρόνια έναν πελάτη με δόσεις.Oι ετήσιες Gold λογικά μέσα στο έτος πέφτουν σε έκπτωση στα 40 , οπότε θα πρέπει να το έχουν κοντά στα 30 ευρώ (περίπου η αναλογία USD/Euro) για να αξίζει...Ωραία κίνηση για να πάρει κόσμος το X , αλλά πιστεύω θα ήταν καλύτερο να πρoσφέρουν οικονομικότερο συνδυαστικό πακέτο των υπηρεσιών Pass/Gold !!

*